Poprvé do Kadaně !

17.08.2016 10:03

Ke skupince 7 fanoušků z Ústí nad Labem přisedám až v Mostě. Většina skupiny je už posilněna alkoholickými nápoji a já nezůstávám pozadu. Konečně vyrážíme směr Kadaň - Prunéřov. Cesta probíhá celkem v pohodě, přestup do motorového vlaku ve stanici Kadaň Prumerov stíháme perfektně. Dorazili jsme do Kadaně... Cestou na zimní stadion se místní děcka tasí pokřikem na naši skupinu: "Ústí pod Labem...." vše probíhá bez konfliktu a pokračujeme dál... Na zimní stadion vcházíme těsně před začátkem zápasu. Stadion podle očekávání byl poloprázdný a domácí kotel nikde!! ...

Hráči vyjíždí na led a my vítáme bouřlivým potleskem a vyjadřujeme skandováním, kdo budeme mít v tomto zápase domácí prostředí. V úvodu zápasu zdravíme na dálku Petyho (pozn. Michaela Petráska), který leží v Masarykově nemocnici. Fandíme celý zápas, ale podle mě to nebylo ono, to co třeba v Litoměřicích. Ve druhé třetině jsme jasně ukázali, kdo je v zápase pánem a odcházíme na přestávku s vedením 4:0.

Třetí třetina se pouze dohrávala a nejvíc nás upoutal pěstní souboj Petra Přindiše s domácím Drobným. Zápas vyhráváme 6:1 a loučíme se s hráči s pokřikem: "Slovan, Slovan, ..." Tentokrát se to obešlo i bez děkovačky.

Cestou na nádraží se jeden z našich členů rozhodl přespat na kadaňském nádraží a jen tak tak jsme ho stihli probudit před odjezdem vlaku!

 

 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz