2.přípravné utkání Litoměřice - Slovan

17.08.2016 09:58

Kolem 16 hodiny přicházím do místní putiky na západním nádraží. Dáváme před odjezdem dva kusy a jdeme koupit jízdenku. Před nádražím už čeká menší skupinka dalších fanoušků a tak nasedáme do vlaku v počtu patnácti lidí. Není to moc, ale na přípravu dobré. 
Při příjezdu volíme k přemístění na stadion taxík. Necháváme se vyhodit před knajpou domácích, kde ihned dojde k nějakému tomu popíchnutí od domácích. Nic neřešíme a
 dáváme si v klidu další kousek v tom úmorném vedru. Zde nesmíme zapomenou na další dva fanoušky z Ústí plus jednoho z Třebíče. 
Kontrola u vstupu tentokrát úplně v pohodě, pyrotechniku si přece necháváme na sezónu. 
Utkání začíná během třetí minuty dostáváme první gól, ale nevadí stále fandíme přeci jenom, jde o přátelské utkání. Domácím nevydrží vedení ani ne dvě minuty a je vyrovnáno. Prosadil se Aleš Furch. Třetina končí a já musím doplnit tekutiny. Na místním stadionu se pivo pít nedá a tak volím k občerstvení rum. 
Začíná druhá třetina a přichází chvíle pro naše překvapení v podání konfet. Už v Ústí si říkáme, že je blbost konfety házet na led při přáteláku a že je hodíme raději okolo. 
Konfety tedy v 15.minutě odhazujeme a myslím, že na počet kolik nás bylo tak efekt pěkný. Nesmím zapomenout, že před hozením konfet dával gól D.Merta. Jinak zbytek utkání v klidu dohráno plus se týmy domluvily na prodloužení 3na3, které do dvou minut také vyhráváme. Po zápase proběhla už normální děkovačka a M.Volke se rozloučil povedenou rybičkou. Sečteno podtrženo povedený hokejový výlet
 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz