Čertovský výjezd !!

06.12.2016 10:43

Už dva týdny před výjezdem někdo přichází s nápadem udělat z toho čertovský výjezd, když termín vychází dva dny před Mikulášem. Začíná tedy propagace toho to výjezdu a je označen i jako Výjezd sezóny ! Řekněme si na rovinu větina kotle vyjede maximálně do Mostu, Kadaně a Litoměřic zbytek výjezdů absolvujeme maximálně ve dvou autech a to se musí zadařit. 

Nic, je sobota 3.12 a mlj den začíná. Na rychlo domlouvám odvoz vlajek a bubnu do Litoměřic. Do toho zjišťuji, že jsme bez bubeníka. Jako na potvoru ani jeden nemůže. Nevadí ! Ve 14.30 dorážím na západní nádraží, kde si dávám jedno na uklidnění, kupuji jízdenku a můžeme vyrazit. 
Ve vlaku nás společně může cestovat kolem té padesátky. Neříkám nic mohlo to být lepší, ale možná i dobře. Ve vlaku to je jak v nějakém baru. Flaška střídá flašku a osobně se začínám být jak to bude vypadat v Litoměřicích. Vystupujeme a hned dáváme najevo, že jsme tady. Pokračujeme k náměstí, kde cestou odpalujeme nějaké dýmy, petardy. Zkrátka celé město o nás vědělo. 
Někde 300-400 metrů tvoříme nějaký štrůdl a jdeme za vlajkou směr náměstí. Zde se stavíme před místní kašnu a zařveme si chorálek (Slovan je má láska) k tomu odpalujeme dýmy, stroboskopy a bengály. Hned po dořvání přijíždí PČR s tím, že zde platí vyhláška ohledně pyrotechniky (vole to platí v každý prdeli) dojde tedy k opsání pár občanek a může se pokračovat. 

V tuto chvíli se odděluji od většiny a mířím ke kolegům z LP. Pokračujeme trošku dál od hlavní skupiny, kterou doprovází hlídka PČR. Z ulice z ničeho nic vybíha Filda a jasným gestem ukazuje, že jim zdrhl. No ne na dlouho, hlídka ho chytá jelikož při přecházení silnice nepoužil přechod a hlavně šel na souboj s autem. Máš to za litra Fildo. (Filda po tom to incidentu odjíždí domů). 

Necelých 15 lidí se nás schází v domácí hospodě "Sparta" , kde máme v plánu se občerstvit před zápasem, protože pivo na zimáku nevypije ani prase. V hospodě je klid a pomalinku se přemisťujeme na zimák, kde začne zápas. 
Podle mě zápas nemá cenu komentovat, fotoreport Vám přinesla Maruška, takže přejdeme k tomu zajímavému. 

Hovno ! Kdo tam byl, ví jak to bylo. Kdo tam nebyl má smůlu. Tyto věci mají zůstat mezi námi a ne se psát v reportech. Jediná věc k tomu všemu. Derby dostane jiný náboj a řekněme, že je to zapotřebí ! 

Zde odkaz na článek v Litoměřickým deníku. Doporučuji shlédnout i video na strnákách police, kde je jasně vidět, že i domácí měli pyrotechniku. 

litomericky.denik.cz/zpravy_region/hokejovy-zapas-ukoncila-bitka-fanousku-pred-kalich-arenou-20161206.html

//Suky


 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz