Darování bodů Kadaň-Ústí !

19.10.2016 10:41

Po vydařeném výjezdu do Kladna autobusem, plánujeme další výjezd tentokrát do Kadaně. Bohužel výjezd autobusem se nekoná, kvůli málo přihlášeným a tak vyrážíme po vlastní ose. Pár jedinců si řeklo, že pojedou autem a zbytek vlakem. V Kadani se nás sešlo se nás v 46 a to si myslím, že je dobrý počet jen škoda, že se nejelo autobusem.
Já byl ten, co vyrazil vlakem a u vlakáče se nás schází čím dál více až přichází čas, že by jsme měli nastoupit na vlak. Přijíždí vlak na naše nástupiště o pár minut dříve a my si říkáme, že tímhle nejedeme, že tímhle by jsme jeli do Děčína. Fanoušek od nás, který nám, ale nevěřil a radši se zeptal průvodčího zjišťuje, že je to vlastně náš vlak. Nastupujeme a sedáme po menších skupinkách do kupéček, protože jsou převážně plná.
Usedli jsme a otvíráme pár alkoholických nápojů a cesta utíká jako vždy, přestupujeme v Kadani Prunéřově, aby jsme to měli blíže o jednu zastávku. Jedna stanice uběhla, jak nic a my vystupujeme a jelikož máme ještě asi hodinu času, zalézáme ještě do Kauflandu pro další alko nápoje. Poté vyrážíme směr stadion a ten kdo byl v Kadani na zimáku, ví že to není daleko. Já po příchodu si chci dát klobásku, ale bohužel si musím počkat, protože dáváme společné foto.
Davám si po fotce klobásku, zapíjím to pivečkem, do toho přijedou další fanoušci autami a že už je čas jít na zimák. Roztahujem vlajku a začínáme fandit .. Bohužel už se v 6. minutě prosazuje domácí Hejcman a domácí vedou 1:0 ale i přesto nepřestáváme fandit, fandění se stupňuje výše a výše a my vyrovnáme ve 13. minutě zásluhou Jana Kloze. Bohužel poté jako by mi přišlo, že přestáváme hrát a já ke konci třetiny odcházím ven na cigárko a pro pivko. Poté příchází další fanoušci a říkají, že ve stavu skore se nic nezměnilo a všichni doufáme společně, že druhá třetina bude lepší.
Ano, a je to tak začínáme hrát lépe a nás fandění baví více a více, protože máme komu fandit . Jenže chybička se vloudila a dostáváme gól, který dává domácí Chlouba, ale my nepřestáváme a fandíme dál. A jak píšu, tak se stalo o jednu minutu a osm sekund vyrovnává Roman Navarra a zápas se začíná hrát v podstatě od nuly. Bohužel jsme už ve druhé třetině žádný gól neviděli a odcházime na pauzu za stavu 2:2.

Pár jedinců jde ještě zase do kauflandu pro pití, někteří dávají klobásku ale já už mám jak po klobáse tak i toho pití dost a dávám jen cigárko a vracíme se na poslední třetinu a dáváme všechny naděje na to, že tento zápas vyhrajeme.
Jenže bohužel už asi jsme všechnu sílu vyčerpali ve druhé třetině a dostáváme gól ve 48. minutě od domácího Havla, my ještě ale nic neházíme za hlavu a daří se zatím i na ledě, v 56. minutě dáváme gól na 3:3 a hraje se v podstatě od znovu, jenže Trhačům to netrvá dlouho a jen pouhých 81 sekund jim stačilo na to aby se dostali zásluhou Hlavy do vedení.
My se snažili, ale bohužel už jsme výsledek nezměnili do konce zápasu, poté odpalujeme pyrotechniku a děkujeme hráčům za předvedený výkon a odcházíme všichni po své ose, jak jsme přijeli, ale néé přeci je tu jen jeden fanoušek, který přijel autem a auto nemohl najít, tak jel vlakem.
Cesta domů už je taková poklidná, protože jsme přeci jen čekali jiný výsledek s posledním týmem tabulky, teď jen všichni zase doufáme že další 2 zápasy, které máme doma, budou pro nás jedině přínosem.

//Luky



Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz