Na derby vlakem ! Litoměřice - Ústí

16.09.2016 12:11

Okolo třetí hodiny usedám do krčmy na západním nádraží a začínám popíjet pivečko a čekat na další členy naší skupiny. Postupně se začínájí všichni trousit a přemýšlím jaké to dnes bude. Vzhledem k tomu, že nás na nádraží bylo dost a ještě pár členů dovalilo autami, tak to vypadalo na fantastickou atmosféru. 

Přijíždíme do Litoměřic a na nádražích schodech dáváme fotku. Postupně se vydáváme na stadion.


 

První třetina byla optimální. Bohužel to se nedá říci o druhé a třetí třetině. Hokejisté přestali hrát a "fanoušci" si začali povídat a hrát na mobilech. Osobně nevím, proč tedy jezdili do Litoměřic. Po zbytek zápasu fandilo 6-9 lidí a to možná ještě přeháním. Je tohle k zamyšlení. Mnozí lidé si mysleli, že když přijedu do Litoměřic v dresu, tak to klukům pomůže... naopak může být omyl. Hráči během hry moc do kotle nekoukají, ale za to všechno slyší, takže u mě je na prvním místě fandění!!


Na třetí třetinu si stoupám dolu k zábradlí a hned po mě přiletí z horní části kotle dva rohlíky s hořticí.. doufám, že jste si ulevili a měli jste o zábavu postaráno! Ukazuje to akorát o vaší inteligenci! .. Po chvíli fandění na mě přilítne další předmět a už na to rezignuji a nechám v tom Švehlajze samotného. Utkání končí výhrou Litoměřic 5:4! Všichni cestou na nádraží mlčí.. odpovídá to tak dnešní výkonu, jak na ledě, tak na tribunách..
 

P.S. Zamyslete se nad sebou!

// Vlky

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz