Výjezd na Kladno !

05.02.2016 20:12

Výjezd na Kladno

Kalendář ukazuje středu 3. Února a to znamená,že náš čeká zápas na Kladně. Oficiální výjezd není a tak se každý dopravuje po vlastní ose. Naše skupinka o 5 lidech volí automobil. Kolem 15:00 se scházíme v hospodě kde si dáme každý nějaké to pivko a poté se přesouváme na místo. Suky jako vždy prohlašuje,že pít nebude,ale známe ho všíchni .

Krátce po 16 hodině vyrážíme směr Kladno cesta je svižná,jen naše řidička z ní má stále strach. Cesta krásně plyne a blížíme se ke Kladnu,ještě pár km zastavujeme před na benzince,kde se většina nutně musí odskočit,aby ne po alkoholových dýchánkách v autě . V autě nás jede více než 5,jede s náma i Mimoň,který při zpáteční cestě dopadne trochu špatně,ale o tom až později. Cesta opět plyne a jedno špatné odbočení a jsme jinde,ale nakonec po snaze všech jedeme zase dobře a krátce před 18 hodinou dorážíme do Kladna na zimní stadion. Kupujeme lístky a jdeme na zimák.

Na zimáku se nás nachází celkem 19 lidí což není až tak zlé. Fandíme spíše sporadicky ale fandíme. Kladno má od první minuty více ze hry,což se celkem dalo čekat, nás ovšem drží výborně chytající Kuba Soukup. V přesilovce Kladna ujel krásně Petr Tenkrát a krásnou střelou náš tým dostal do vedení,užíváme si vedení a tímto gólem se začíná i více fandit,bohužel vedení nám nevydrží dlouho a je srovnáno na 1:1,ale nám to nevadí a užíváme si dál hokeje.

O přestávce dáváme cigáro a pivko,naše řidička Terka si dává Malinovku J Vracíme se na druhou třetinu a fandění je lepší. Já s Filipem stále řveme na Kladenáky,kterým se stále něco nelíbí asi si myslí,že jsou na Florbale . O druhé přestávce je vše stejné jako o první. Vracíme se na třetí část a začínáme fandit hned od prvních minut a ženeme kluky,protože vidíme body hodně blízko. V přesilovce se trefuje nedávná posila Lukáš Chalupa a vedeme 2:1, ve fandění pokračujeme a snažíme se kluky dohnat ke třem bodům,to se nakonec nekoná jelikož dochází pět minut před koncem k vyrovnání,ale nám je to úplně jedno a fandíme dále. Na pokřik Kladna „my jsme Kladno co jste vy“ odpovídáme „první liga jako vyyyy“ osobně si myslím,že je to dobrý pokřik. Do konce základní části již gól nepadne a tak přichází po malé pauze prodloužení ve kterém přesně po třech minutách hry přichází krásný gól po teči Davida Tůmy a tak slavíme dva body. Vlky má stále průpovídky a tak po nás letí odpadkový koš,který měl dle mého trefit Filipa,ale trefil Sajmona . Vůbec se necháme rozhodit a v klidu si užíváme děkovačku s hráči a poté pomalu opouštíme zimní stadion,při cestě ven je ještě menší roztržka s ochrankou s fanoušky od nás,ale naše skupinka se nezapojuje. Vracíme se k autu kde ještě dáváme cigáro a razíme směr Ústí. Suky si bere navigaci,že bude navigovat což se mu celkem daří.

  V autě máme jestě zbytek malinovnice,která se stála oblíbenou a je celkem silná. Po cestě zpět vzniká nápad pikniku,jelikož v autě je dárkový koš s dobrotama a tak je jasné,že budeme stavět. Musíme zastavit dvakrát jelikož Sajmon nutně ale opravdu nutně potřebuje na záchod. Vidíme benzinku a tak je jasné,že se bude stavět. Zastavujeme rozkládáme spacák a piknik začíná. Suky se snaží otevřít houbičky což mu nejde stejně jako mně,Filipovi až Sajmon zachraňuje celou situaci. Kluci stále chodí na benzinku a nabízejí obsluze dobroty . Nakonec náš piknik sklízíme a pokračujeme směr Ústí,protože většině z nás jede autobus. Za Lovosicema má i Mimoň našich alkoholových výparů dost a padá k zemi. Snažíme se ho křísit což se daří. Krátce po 22 hodině se objevujeme v Ústí,po vystoupení z auta se každý rozházíme domu. Můj názor na výjezd? Podařený a spousty srandy,ale zase kdo by se nudil s lidma,se kterýma jsem jel.

/Kýbl

 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz