Litoměřice-Most

23.02.2017 12:25

V sobotu 18.2 sedíme v knajpě a po nějakém tom škopku vymýšlíme co s parádním večerem. Kolem čtvrté hodiny se rozohodujeme, že vyrazíme do nedalekých Litoměřic. Cíl výpravy ? Podívát se na kluky ze Supporters from Most ! Z Ústí vyrážíme asi 10 minut před začátkem první třetiny ve dvou autech. 
Ke stadionu přijíždíme cca pět minut před koncem první třetiny. Vstupné je zdarma a tak ušetříme nějakou tu kačku. Mířím hned k sektoru hostů, kde sleduji jejich support. Bohužel třetina končí a tak jsem toho moc nestihl. 

O pauze míří naše skupinka k jednomu jedinému stánku co na stadionu funguje. Pivo opět humus ! Na druhou třetinu si sedáme úplně na druhou stranu tribuny. Kotel domácích nemá cenu hodnotit. Zkrátka týmu o nic nejde, tak proč fandit že? Hostující Supporters se baví fanděním a je dobře slyšet i přes domácí nesmyslné bubnování. Kolem třicáté minuty se dva rozhodují připojit se fandním k hostům. Nikomu nic nezakazuji, ale osobně jsem proti tomu a dost mě to NASRALO ! Při posledním zápase řvou "Smrt Slovanu" a já jim půjdu fandit ? Proberte se ! Končí druhá třetina za stavu 3:4 pro hosty. 

Domácí pivo mě donutilo navštívit na začátku třetiny místní WC. Ven se dostávám asi po deseti minutách! Nyní opět sledujeme hostující kotel. Fanděním se baví, ale je opravdu škoda, že nemají normálního bubeníka. Když už neumím bubnovat tak nebubnuji ! Domácí zkoušejí hru bez brankáře. Mizernou přihrávku ale zachytává Alinč, který přihrál Kubinčákovi a ten pečetí výhru hostů. 
Po ukončení zápasu hosté odpalují nějaké to pyro. Domácí securitka zasahuje padne nějaká ta rána, ale nic velkého. Osobně se přemisťuji před stadion očekávám totiž ještě nějakou srandu. 
Hosté opět vytahují bengály, zazní také nějaký ten dělobuch. Menší strkanice s domácími a také s místní securitkou. Po pěti minutách se Mostěčtí přemisťují na nádraží a ke svým autům. Naše parta odjíždí směr Ústí, kde dáváme ještě nějaké to pivo ! 

Jen jedna věc! Doufám, že kluci z Mostu budou v tom co dělají pokračovat i ve druhé lize ! Zatím se Vám všichni smějí, ale časem to může být jinak ! Stačí si jít za tím co chce ! 

//Suky


 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz