Litoměřice-Ústí //Maruška

04.12.2016 11:23

Sraz na nádraží byl ve 14:30, ale už čtvrt hoďky předem tam jsem s bráchu a jdeme si před cestou dát ještě něco v hospůdce. Deset minut před odjezdem se už scházíme a rozdělujeme se do skupinek, aby jsme mohli koupit skupinové jízdenky. Když máme nakoupeno valíme do vlaku. Cesta tam proběhla v pořádku, až na nějaké ty prázdné flašky, které létaly z okna.

Vystupujeme z vlaku a hned si musíme zařvat "už jsme tady!", aby o našem příjezdu věděli. Cestou na zimák pouštíme pyro a na koho nenarazíme? Ano na naše věrné kamarády- "potraty" (policie).



Až se všechno vyřeší valíme dál. Když už dorazíme, kupujeme lístky a vcházíme dovnitř.


Jakmile začne 1. třetina, tak po minutě a půl střílí Zdenda Doležal puk do branky Litoměřic a skóruje na 1:0.

Čtyři minuty na to dostáváme branku od domácích (D. Švagrovský).

O přestávce zůstávám na svém místě až do začátku 2. třetiny. V sedmé minutě 2. třetiny opět dostáváme gól od Litoměřic (J. Kalla) a stav je 1:2. Ale hoši si to nenechají líbit a tak v oslabení ve dvanácté minutě střílí Jarda Roubík a vyrovnává na 2:2.

Na začátku 3. třetiny opět domácí zvyšují skóre na 2:3. Máme přesilovku a tak Patrik Poulíček neváhá a ve třinácté minutě dává gól a opět vyrovnává na 3:3.

Ani my, ani domácí nestřelili branku do konce 3. třetiny, tudíž následuje prodloužení, ve kterém Martin Volke nedokázal ubránit Barákovu střelu.


Prohráváme sice 3:4 , ale nějaký ten bod z venku vezeme.


Jakmile vylezu ze stadionu pouštíme pyro


Ale nestačím se divit, co moje oči právě viděli. Někdo uhodil naší fanynku?! Chlap ještě k tomu? Hanba! Mě už u zimáku nic nedrží, tak jdu na nádraží a čekám na zbytek. Když už jsme všichni pohromadě nastupujem do vlaku a jedeme domů.
//Maruška
 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz