Na pět minut do Jihlavy !

09.10.2016 16:04

Den před výjezdem do Jihlavy začínají přípravy ohledně choreografie na sobotní zápas s Třebíčí. Je to tady ! Scházíme se ve dvě hodiny na parkovišti, nakupujeme zásoby a můžeme vyrazit ! Upozorňujeme, že z Ústí vyjíždí dvě auta a dohromady 9 lidí. 
Cesta nám plynule utíká a kousek od Prahy hovor z druhého auta ! Špatná zpráva. Druhá posádka zastavila někde u hory Říp na cigaretu a WC. Bohužel si zabouchli klíče a auto zůstalo zamčené. Stane se. 
Pokračujeme tedy dále do Jihlavy. Příjíždíme do Jihlavy a opět hovor z druhého auta. Vyjíždíme ! 
Klobouk dolů. Vědět, že uvidím opravdu jednu třetinu a možná ani tu a stejnak dorazit. Paráda ! 

Na vrátnici vyzvedáváme 9 lístků a jdeme do sektoru pro hosty. Od první minuty fandíme jen jak to jde. 
Začátek zápasu vypadá naše hra dobře a dokonce si za sedm minut nedokázala Jihlava vystřelit na Jakuba Soukupa. Čtyřri minuty na to dostáváme první gól, který vstřelil Protasenja. Po gólu mi hráči připadají zaskočení, ale během pár minut to z hráčů opadá. Na konci třetiny zvyšuje Seman na 2:0 a první třetina končí.
Během zápasu ochutnáváme místní klobásku. Rohlík ke klobáse nikdy !! Ještě voláme druhé posádce, kde se nacházejí. Je nám sděleno, že stíhají třetí třetinu. 

Druhá třetina začíná a opět se snažíme i v pěti lidech fandit. V polovině zápasu dáváme gól, ale není uznán za postavení útočícího hráče v brankovišti. Škoda ! Být gól uznán celý zápas mohl vypadat jinak. Tři minuty před koncem dává gól Marek Loskot a tak to vypadá na hodně zajímavý zápas. Odcházíme ven na cigaretu a opět voláme druhou posádku. Jsme někde u Jihlavy za chvíli jsme na zimáku. 



Před třetí třetinou si kupuji třetího Ježka a klasika humus ! Třetina začíná a na všechny padá unáva a už je to s fanděním horší. Předváděná hra mi připadá taková utahaná, jako by toho měli hráč už plné zuby. 
Zhruba v polovině třetiny dává svůj druhý gól F. Seman a kolotoč domácích začíná. Za necelých pět minut zvyšuje Čachotský. Dobrá zpráva. Druhá posádka dorazila ! Bohužel 40 vteřin po gólu na 4:1 zvyšuje J.Skořepa už na 5:1. Zápas už se jen dohrává, aby se nikdo zbytečně nezranil. Hráčům zatleskáme a vydáváme se k vozům. 

Při cestě se zastvujeme před autobusem hráčů, že jim poděkujeme a povzbudíme do dalšího zápasu. 
Kousek od autobusu si všímáme dvou podezřelých osob a tak se rozohodujeme, že jdeme raději do aut ať nejsou zbytečné problémy. Přeci jen sestava není ideální. 
Jdeme kolem a jsme osloveni, abychom šli do parku. Odmítáme ! Všem říkám jdeme do aut, nýbrž všichni zůstávají u autobusu. Po cigaretě se vracím k autobusu, protože už mě nebaí jen tak čekat ! Dostávám první ránu, je tam nějaká přetlačovaná a padá i rána z mé strany. Po pádu na zem si do mě další člověk jde kopnout. Divné ! Po první ráně tam ze dvou lidí bylo minálně 7-8 lidí ! Jdeme do aut. Při výjezdu z garáží čekají před závorou opět domácí. Po minutě odcházejí. 

Cesta do Ústí už byla na pohodu. Ve 23:15 už jsem doma a přemýšlím co dál ?!

Co dál ?! Uvidíme. 

//Suky































 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz