Naposledy do Benátek ! // Suky

06.11.2016 13:38

Během týdne padá návrh, že zajedeme zafandit do Benátek a tak se v sobotu ve dvě hodiny scházíme v místním obchodním cetru, kde nakoupíme nějakou tu lihovinu a v půl 3 můžeme vyrazit směr Benátky ! 
Cesta na pohodičku, žádné honění přeci vyjíždíme s velkou rezervou. 
Během cesty panuje výborná nálada, vyprávíme si různé historky z páteční noci, ale při průjezdem Úštěkem si hned vybavíme naší letní dovolenou, takže téme bylo na cestu bylo jasné. Přijíždíme do Doks a zjišťujeme, že je potřeba zajistit další munici na zbytek cesty. Čtyřicet minut před zápasem se objevujeme před místním stadionem. Vyzvedávám lístky od hráčů ( děkujeme ) a naše kroky míří do hospody na zimáku. Dáváme si pivko, cigárko a zápas může začít. 

Hokej mě osobně se nelíbí, je to taková plácaná do toho teploměr ukazuje 0°C ! Nic se neděje ve 14 minutě se dostáváme do vedení díky gólu Patrika Markulince. Jak je už zvykem minutu po našemu gólu přichází vyrovnání a třetina končí 1:1. Mé kroky míří ven, protože venku přeci jen panuje dobré počasí přesně 8°C , takže toho rád využívám. Při příchodu na zimák mě zastaví securiťák, že se mi venku válí speaker a pokud chci, aby ho pustili tak abych se za něj zaručil. Samozřejmě tam borca nenechávám a oba míříme zpět na tribunu. 
Druhá třetina začíná výborně, protože už ve druhé minutě dává gól z přesilové hry D.Bernad a sedm minut na to se prosazuje Tonda Melka. Co bych napsal k fanouškům domácích ? Od minulé návštěvy což je cca. půl měsíce se toho změnilo dost ! Hlavně to, že se zde dnes ukázali i fans domácích. Skupinka třích fandících s jedním bubnem, který dělal neskutečný rámus se občas za zápas ozve, ale nic organizovaného. Škoda. 
Popravdě naše fandění neodpovídá tomu co bychom měli předvádět ! Z našeho sektoru se ozývá dokonce vuvuzela ! ( kdo tuhle věc vymyslel, prober se ). V našem sektoru se sešlo 42 hlav což je na naše poměry dobré číslo, ale fandění hrůza. Doufám, že jsem tohle zažil naposledy. Třetina končí a míříme na ochutnávku místní klobásky ! 

Klobáska výborná k tomu chleba akorát jediná chyba, málo hořcice. Borec známkoval 8/10, ale kdo si klobásku v Benátkách dá určitě litovat nebude. Nic dáváme v klidu pivko, někdo si zapálí a třetí třetina může začít. Ve 43 minutě snižuje chlapík na 2:3 a začínám se obávat, že z toho kluci udělají opět drama. Tři minutky padá gól na 3:3, ale gól nemůže být uznán, protože v brance puk vůbec neskončil. Takže stále žije naděje, že získáme tři bodíky. Domácí opravdu tlačí a jejich snaha se vyplatila. Pět minutpřed koncem utkání vyrovnává Jan Plodek. Zbytek třetiny se mi zdá, že se odehrává v klidném tempu a obě mužstva se soustředí na hru v prodloužení. Konec třetiny a bodík na 100% doma ! Prodloužení začíná a na puk jsme pouze mi. Opravdu se mi prodloužení z naší strany líbilo. Minutu a půl stačila na to, aby využil svojí šanci Vláďa Brož. 
Za mě dobrý dva bodíky, ale nebýt golmana domácích dostali 2:6 a mohl být klid. 
Po zápase proběhne děkovačka, rozloučíme se mezi sebou a vyrážíme směr Ústí ! Kolem deváté hodiny příjíždíme domů. Někteří jdou slavit domů k televizi, někteří slaví do půl 6 v místním nonstopu. 
Za mě osobně na pohodu výjezd a osobně doufám, že se na výjezdech budeme scházet ve více lidech ! 




//Suky



























 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz