Opět do Kadaně " Zápas druhý"

26.02.2016 18:35

První výjezd na předkolo, byl vítězný a tak si říkám, že bych vyrazil i na druhý a že by jsme to mohli v Kadani skončit. Je půl 3 a my vyrážíme s přítelkyní na oběd ke Kroupům na svíčkovou s osmi knedlíky. Svíčková byla famózní, pak už jsme jen skočili přes ulici pro vlajku a šlo se na zimák. Na zimák přicházíme asi v 16:10 a tam stojí Sattan a ještě další dva lidé, které znám od pohledu.. Poté přijíždí a Miky a říká nám, že můžeme vyrazit že má ještě někde nabrat další 2 lidi a že dáme sraz za Mostem na naší benzínce, kde dáváme sraz vždy. Lezeme do auta a zepředu se valí otázka na Sattana, zda se můžou popíjet v autě alkoholické nápoje, odpověď byla zcela jasná a tak jsme otevřeli pívečka a vyrážíme. Po cestě kecáme a popíjeme, cesta utíká a přijíždíme do Mostu na benzinu, kde potkáváme další 2 auta fanoušků a po nás příjíždí Miky i s těmi, co vyzvedl. Venku jsme pokecali a podělili se o nápoje s ostatními fanoušky, oproti vyjezdu předtím jsme tam nebyli aspoň sami Emotikona grin . Po kouřové zastávce zalézáme zpět do aut a pokračujeme v jízdě do Kadaně. Přijíždíme ke stadionu a dáváme auto na parkoviště ke Kauflandu a jdeme dokoupit další zásoby zázračných nápojů na zápas. Poté stíháme už jen rychlé cigárko a letíme na stadion, kde zase hned u vchodu potkáváme maskota Fíka a provokuje řečmi, že stav srovnají na 2:2. Před zápasem proběhl další slavnostní ceremoniál i znovu s hymnou. Nastupují hráči a zápas začíná. Už ve 4 minutě se Slovan dere do vedení po gólu Jana Pohla a stadionem zní jen pokřiky Ústí. Jenže ne na dlouho a o 2 minuty srovnává Kadaň na 1:1 .. Ústečtí hokejisté nám přijdou jako kdyby si přišli zabruslit a ne skončit předkolo play-off, to vidí i fanoušci a do fandění jim není chuť, snažit se fandí jen to pevné jádro, které ví, že fandit se má především, když hráči prohrávájí a věřit jim. Najednou máme půlku zápasu veřejného bruslení ze strany Slovanu a do brány Jakuba Soukupa padá už třetí gól. My fanoušci už toho začínáme mít dost, tak chceme nakopnout hráče pokřiky ,,Budíček Slovan budíček“ a ,,Bojujte za Slovan“ . 

Rázem kluci začínají hrát a během 49 vteřin stahujeme stav zásluhou Petra Tenkráta a to nás nabudí, že je to vlastně k něčemu dobré, jim pořád věřit a fandit dál a vyplácí se to ! Jarda Roubík dává o 4 minuty později další gól a stav je najednou nerozhodný 3:3, v sektoru hostí panuje dobrá nálada a do tvrdého jádra se ostatní přídávají aspoň tleskáním. 

Začátkem 3 třetiny si říkáme, že kluci se asi zase vrátili zpět na veřejné bruslení, protože Kadaň tlačí a rozhodně nechce dneska skončit. A to bylo pro Trhače rozhodující, jak rychle chtěli dát gól a zvítězit, vyčerpali se a dostali gól oni, když se v 54 minutě trefil Honza Kloz a strhává vedení na naší stranu. Fandění si užíváme víc než dost, jenže nám to vždy překazí hodně hlasitá hudba, kterou tam vlastně jsou poháněni fanoušci, aby vůbec fandily. Vítězství 4:3 dotahujeme do konce, já jdu do půl těla a halou zní ,,Už je to uděláno, už je to hotovo“ S hráči dáváme rozlučku, dáme si chorálek a snažíme se vyvolat hráče zpět na led ale bohužel hráči už nepřišli, možná je to tím, že údajně security je tam nechtěla už pustit, protože se uklízel led, ale co je na tom pravdy, to je vlastně jedno a už se to ani nedozvíme, důležité je, že postupujeme do play-off a já osobně si zápas užil a myslím si že i ostatní fanoušci si to užili. Odjíždíme s dobrým pocitem a ještě dáváme sraz zase v Mostě na čůrání. Hodíme naposledy pokec, Miky říká, že do Kladna bude výjezd autobusem. Tak se prosím Vás všichni hlašte do autobusu ať to nedopadne jako s výjezdy do Kadaně a uděláme v Kladně pořádnou atmosféru a aspoň jeden zápas pomůžeme klukům vyhrát. 

//Mülly

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz