Opět do Kadaně " Zápas první"

24.02.2016 22:43
Úterý 23.2.2016 15:15
Koukám v práci na hodinky a říkám si už je pomalu čas vydat se na Kadaň, házím rychlou sprchu a začínám objíždět Ústí a vyzvedávám posádku auta. Nálada v autě je výborná a všichni věříme v to ,že dnes kluci vyhrajou. Hned jak jsme vylezli z auta, dali jsme najevo svou přítomnost.. Vchazime na stadion kde nás vítá maskot Trhaču(pohádkový pes Fik).
Ještě před začátkem zápasu všichni přemýšlíme co má společného pohádkový pes s Trhačem. Začíná zápas a atmosféra je vynikající.. Domácí kotel nebylo moc slyšet, neříkám že jsme byli lepší ale dělali jsme vše pro to, aby nás naší chlapci slyšeli.. po pár potyčkach na ledě se začali fanoušci domácích navažet do našeho týmu, proto jsme si řekli že si nenecháme srát na hlavu a použili jsme take pár peprnějšich výrazu.
Zápas se blíží ke konci a radost z vítězství pomalu přichází. Martin Volke poděkoval rybičkou a cestou k autu pár jednotlivců začlo pokřikovat  choral " Nedaleko Chomutova " na před námi jdoucí partičku domácích fanoušků. Hlasité fandeni v centru Kadaně a Chomutova bylo jako vyjádření radosti velmi skvěle.. Pořváváni na sociální pracovnice, které postávali u silnice v centru Teplic bylo třešničkou na dortu tohoto opět skvělého výjezdu.
 
// Švehla

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz