Táhneme do Kadaně !!

19.02.2016 07:23
Po dlouhé době se podařilo vypravit autobus a tak se v sobotu 13.2 mohlo vyrazit směr Kadaň.
Ve 12 hodin se scházíme jak už je zvyklostí v knajpě, kde padají první piva a někteří začali i panáčkovat. Z knajpy se přesouváme k zimní stadionu, kde je stanoven sraz na 14:45. Rychle do skaldu pro pyrotechniku a ve tři hodiny opouštíme parkoviště před zimákem. 
V autobuse probíhá degustace různých lihovin a pivo teče v plném proudu. To si vybírá svou daň a už po půl hodině cesty začínají první kusy vyžadovat zastavení na benzínce. Zastvujeme tedy na naší oblíbené benzínce u méně oblíbeného Chánova. 
Lidé se vyprázdní, dokoupí zásoby a pokračuje se v cestě. Čím blíže jsme našemu cílu tím více se v autobuse fandí. 
Po příjezdu do Kadaně o sobě dáváme hlasitě vědět ať všichni slyší, kdo to přijel. 
Spíkrování se ujal Tepličák a já osoboně už teď věděl, že to dneska bude dobré. V sektoru hostů se nás sešlo 113, což na naše poměry je dobré číslo. 
Hra má celkem tempo a jediný, kdo celý zápas ničí je rozhodčí. 
Před třetí třetinou mizím do auta pro pyro, které je připraveno na oslavu postupu do předkola play off. 
Jeden stroboskop je omylem zapálen už 4 minuty před koncem. Hold nedorozumnění. Po skončení utkání zapalujeme 6 bengálů a 3 stroboskopy a myslím, že to mělo skvelý efekt. Hráči i fanoušci si děkovačku užívají. Osobně si všímám jak se k sektoru přibližují četníci a smrdí z toho průser. Naštěstí zůstavají stát a vše probíhá v klidu. Klasicky po zápase dáváme chorálek a poté už míříme zpět k autobusu. K cestě zpět se zatím vyjadřovat nebudu. O tomto problému až po konci sezóny u zvláštího článku. 
 

Kontakt

slovanultras uste-caci@seznam.cz